Hoe weet ik of ik geflitst ben met een flitsfoto

Rijdt u te snel? Ben je de flitser gepasseerd maar ontdekte dat het te laat was? Dan krijgt u mogelijk een boete. Maar hoe controleer je of je met je ogen hebt geknipperd en hoe lang moet je wachten om de boete te zien? In dit artikel vind je alle informatie over mooie foto’s en flitsfoto’s.

Ben ik geflits met een flitsfoto

Ben ik geflitst? Dit kan via https://www.cjib.nl/ik-wil-weten-wat-ik-moet-betalen, je moet inloggen met DigiD. Heeft u geen DigiD, dan kunt u bellen met CJIB (telefoonnummer CJIB 058215 95 55)

Tegenwoordig duurt het meestal zo’n 4 dagen voordat je door het digitale loket kunt zien of je een boete hebt gekregen.

Wil je flitsfoto’s bekijken?

Dit kunt u dan doen via www.cjib.nl/ik-wil-mijn-flitsfoto-bekijken, hiervoor heeft u ook DigiD nodig om in te loggen. Heb je er geen, vul dan het aanmeldingsformulier in en / of bel CJIB, dan worden de foto’s binnen 5 werkdagen opgestuurd.

geflitse auto van verhuur

Het duurt ongeveer 2 tot 3 weken voordat de boete bij uw verhuurbedrijf is bereikt, en daarna duurt het nog een week voordat de boete uw bedrijf bereikt. Daarom duurt het in totaal ongeveer 4 weken.

Als het uw taak is om een ​​auto te huren, duurt het ongeveer 3 tot 4 weken voordat de boete het autoverhuurbedrijf bereikt. Stuur de boete dan door naar uw werkgever, en de werkgever moet uitzoeken van wie de boete is. Dan krijgt u alleen de boete toegestuurd. Daarom duurt het in totaal ongeveer 5 tot 8 weken.

Wil je foto’s zien met flits? Voor meer informatie: www.cjib.nl/hoe-bekijk-ik-de-flitsfoto-van-een-leaseauto-bedrijfswagen

Boete verloren?

Als u de boete kwijtraakt, moet u contact opnemen met het Centraal Gerechtelijk Incassobureau (CJIB) om deze naar hen op te sturen.

Betaal boete van geflitste foto

Wilt u de boete direct betalen? Log in met DigiD en betaal met iDeal https://www.cjib.nl/ik-wil-mijn-boete-betalen

Wilt u de boete zelf betalen? Dan kan dat via https://www.cjib.nl/internetbankieren

Als u de boete zelf betaalt, let dan op het volgende:

  • Gebruik dan het juiste rekeningnummer (IBAN)

Dit staat ook in onze brief.

  • Maak het juiste bedrag over

U betaalt het bedrag dat in onze brief staat vermeld. In onze brief stond ook de datum waarop het geld op onze rekening moest worden gestort. Is deze datum verstreken? Neem dan contact met ons op.

Heeft u onze brief niet meer ontvangen? Dan kunt u ons bellen en wij vertellen u hoeveel u moet betalen en wanneer u moet betalen.

  • Zet het juiste kenmerk erbij

Het kenmerk is het CJIB-nummer van 16 cijfers dat in onze brief staat.

Vergeet ook niet de administratiekosten te betalen. Daarmee voorkom je dat de boete hoger wordt.

Ik ben het niet eens met de boete, waar kan ik er tegen in gaan?

Ben je het niet eens met de verkeersboete? Je kunt dan een bezwaar maken bij de officier van justitie. Dit heet ook wel: in beroep gaan. Je hoeft de boete dan niet te betalen.

Wat gebeurd er als ik mijn boete niet betaal?

In de brief van het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) staat tot wanneer dit kan. … Vraag dan het CJIB om een noodstop. U hoeft dan mogelijk 4 maanden niet te betalen. Binnen die 4 maanden moet u zich melden bij uw gemeente voor schuldhulpverlening.

Hoelang heb ik de tijd om bezwaar te maken op mijn boete?

De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift bedraagt 6 weken.

Hoe maak ik bezwaar?

Wilt u bezwaar maken tegen een beslissing van een instantie? In een bezwaarschrift legt u uit waarom u het niet eens bent met de beslissing. Doe dit op tijd, binnen de termijn. Schrijf voor het einde van de bezwaartermijn een aangetekende brief (voorbeeld bezwaarschrift) aan de instantie die het besluit nam.

Hoe lang heb ik de tijd om de boete uit te stellen?

Als je een bezwaar indient, kan je de boete uitstellen.

Kan ik een bewijsfoto zien?

Ja dat kan. via www.cjib.nl/ik-wil-mijn-flitsfoto-bekijken.

Hoe voorkom je boetes van flitspalen?

Door zachter te rijden.

Roos

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top